20-05-14

Communicatie

Gisteren had onze trein uiteindelijk 35 minuten vertraging, 37 zelfs in Knokke; doch dat is natuurlijk het gevolg van het zeer lange peroon in Duinbergen. Het begon al een beetje in Gent, waar twee lege treinen maar niet wilden, konden of mochten vertrekken van ons perron en onze trein dus ook niet kon arriveren. D3 had me net gevraagd of bijna alles ok was en ik had als antwoord gegeven van ja, aangezien onze trein nog niet met vertraging stond. Ik had beter dadelijk na het uitspreken van die woorden mijn mond gaan spoelen met zeep en lauw water. 10 minuten te laat vertrokken we dan toch in Gent.

Onderweg begon de trein langzamer te rijden om uiteindelijk zelfs tot stilstand te komen. Uit de intercom klonk onze trein staat momenteel stil (hadden we zelf al gezien natuurlijk) omwille van problemen met een overweg en een seininrichting. Even later weer die vermaledijde interom : onze trein rijd aan verminderde snelheid (hadden we ook al gemerkt) en dit nog altijd door die overweg en die seininrichting. Dzelfde mededeling werd nog enkele keren herhaald om er zeker van te zijn dat iedereen ze had gehoord en ook had begrepen. Het viel me op dat er weinig gemor was in de trein, eerder een soort van gelatenheid (mogelijk het gevolg van de afwezigheid van D1)

Toen we dan uiteindelijk toch in Brugge aankwamen deelde de intercom mee dat we een vertraging hadden van een half uur, kwestie dat niet iedereen op zijn horloge diende te kijken. Heb ik natuurlijk wel gedaan, kwestie van te controleren of de informatie juist was en dat bleek ook zo. Tussen Brugge en Knokke geen verdere mededelingen, ook niet over de vertraging.

De NMBS doet dus toch zijn best zullen we maar zeggen; waarschijnlijk tot na de verkiezingen

13:03 Gepost door pony express | Permalink | Commentaren (1) |  Facebook |

Commentaren

Het zal beteren als ik er terug ben,nog even geduld,groetjes aan D1,D2en wie is D3!?

Gepost door: M | 22-05-14

De commentaren zijn gesloten.