20-12-13

Vakbonden

'T is zover, de vakbonden zijn boos op ons Cornetje. Niet dat ze hem geen gelijk geven maar over zijn aanpak en eigenlijk moet ik ze daar gelijk in geven. De treinen vertrekken niet stipt en dat merk ik zelf elke dag. 'sMorgens is de trein in Duinbergen nooit op tijd. Dus dat is wel degelijk een probleem.

Les aan Cornetje inzake de vakbonden. Als hij hen eens had aangeschreven en voorgesteld had in zijn brief om eens een andere actie te ondernemen, voornamelijk een stiptheidsactie wat zou inhouden dat de treinen dus wel op tijd op het station van vetrek zouden beginnen dan hadden de vakbonden, altijd tuk op wat actie, dit zeker aan hun achterban meegedeeld, een grote persconferentie belegd en zouden ze stellen dat het nog eens tijd was om tot actie over te gaan en om de pendelaars te lezieren (die immers altijd kankeren) zouden ze een stiptheidsactie organiseren en zouden de treinen voortaan op tijd vertrekken en wee dus hem of haar die 's morgens te laat in het station zzou aankomen, de trein zou reeds vertrokken zijn.

Met z'n aanpak zou iedereen gelukkig zijn. Cornetje omdat hij zijn doel bereikt had, de vakbonden omdat ze nog eens actie konden voeren, het personeel omdat de vakbonden toch zo goed voor hen opkomen en de pendelaar die nog eens niet in de kou moest staan wachten.

Dus Cornetje span de volgende keer de vakbonden voor je kar, oeps trein en je kan er van opaan dat alles vlekkeloos zal verlopen.

13:16 Gepost door pony express | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.