02-10-13

Twee

Vandaag twee opmerkingen.

Er zijn steeds meer tweewielers te zien op de trein, voornamelijk vouwfietsen doch ook andere niet vouwbare exemplaren. Het wordt dus tijd dat die vereniging van trein, tram bus er het woordje fiets aan toevoegt. Bovendien vraag ik me af wanneer de eerste electrische vouwfiets zijn intrede zal doen of nog erger wanner de eerste persoon met z'n minibrommertje op de trein zal verschijnen. Die tijd kan volgens mij niet zo ver meer af zijn.

 

Hoeveel sterren krijgt een wachthokje aan het station van Duinbergen. Sinds enige tijd ligt er soms 's morgens in een wachthokje van het station van Heist iemand te slapen. Nu vraag ik me dus af hoeveel sterren z'n hokje kan krijgen. Er is namelijk geen sanitait, geen ontbijt, geen airco (tenzij men het deurgat onder die noemer kan plaatsen) er is zelfs geen bed laat staan beddegoed. Misschien is het een gat in de markt, een website voor zwervers, daklozen waar zij hun mening kwijt kunnen over hun tijdelijke verblijfplaats; zoiets als zoover voor dergelijke plaatsen. Natuurlijk is er wel het probleem dat dergelijke mensen niet beschikken over een computer laat staan een internetaansluiting en dus zullen we dit maar rangschikken onder de rubriek absurdistan.

O ja nog even dit, de moeder waarover gesproken in mijn bericht van gisteren was vandaag haar kind vergeten en nam helemaal alleen afscheid van onze Forrest, maar het was zeker even aandoenlijk. Nu maar te hopen dat ze deze morgen het badwater niet heeft weg laten lopen, zoals in dat gezegde.

08:43 Gepost door pony express | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.