14-08-13

Vandaag

Vandaag mijn teleurstelling weggespoeld, door het toilet getrokken. Wijze les : reken nooit op mensen en al zeker niet als ze zich vriend noemen. Waarschijnlijk (ik geef ze het voordeel van de twijfel) hebben ze gewoon liever dat ik blijf zitten waarik zit en dus ook in de trein.

In ieder geval as het leute op de trein, al die jonge snaken die naar pukkelpop gingen. Zwaar beladen, voorzien van snoep en drank en andere attributen, stoelen, tenten, fisbee's en wat al meer. Eentje maakte er zelfs de opmerking dat ze in de trein de werkmensen ding bestuderen, deze met hun koek, hun koffie en hun krantje. Had ze dus even pech want Manuel was vandaag niet mee, veel anderen ook niet trouwens. Het was in ieder geval een drukste van jewelste en in Gent stapten er nog een heel pak op. D zal tevreden geweest zijn. Hoe dat die juegd na Brussel over de werkmensen die pendelt zal denken durf ik me zelfs niet meer af te vragen. We zullen het waarschijnlijk ook nooit te weten komen; maar ik heb een vaag vermoeden.

12:32 Gepost door pony express | Permalink | Commentaren (1) |  Facebook |

Commentaren

Zolang je in deze wereld leeft zal je blijven leren. De mens van nature is wispelturig. Leer God/Jezus kennen als je reeds over Hem hebt gehoord. Heb een aangename zomerse dag. Gr. Patricia

Gepost door: putuitdebron | 14-08-13

De commentaren zijn gesloten.