26-07-13

KOELKAST

Elio heeft de benoeming van de nieuwe topman van de NMBS is de ijskast gezet, niet z'n slecht iedee trouwens met dit weer; en dus moeten Haekie en Scheetie nog even op hun honger blijven zitten, dat is niet zo erg als ze maar voldoende drinken met deze hitte; iets wat sommigen duidelijk vergeten te doen.Knipogen Dus ik zal nog even moeten wachten tot het Strikje mij met een groot gebaar als wit konijn uit zijn hoge hoed tovert. Lopen ze in Knokke in hun roze broeken dan zal de nieuwe topman mijn inziens een rode onderbroek moeten dragen of toch op zijn minst een rood strikje.

Hopelijk blijven wij gespaard van ongelukken zoals in Frankrijk en Spanje; alhoewel er ook op onze traject enkele stukken zijn waar de trein dagelijks toch wat rare geluiden maakt. Laten ze dus maar niet te snel rijden om vertragingen in te halen; we zullen dan zelf wat minder foeteren als we weer eens vertraging hebben. In ieder geval heb ik mijn nooduitrusting nog altijd bij, je weet maar nooit. Het is trouwens opvallend dat er bij vertragingen nog niet gewezen wordt op de extreme weersomstandigheden. De sporen zijn dus blijkbaar beter bestand tegen warmte dan tegen de koude.

De Gentse feesten lopen op hun einde en de overlast in en rond het station in Gent valt reuze mee; mogelijk komt dat dus ook door de warmte. Alhoewel sommige mensen blijkbaar iets bij verdienen; want vanmorgen stond er aan het station een fel gele taxi met het opschrift TAXI WILLY.  Stoeroei, dat had ik misschien beter niet kunnen verklappen.

Nu bijna weekend en voor sommige is dat heel welkom na 1 dag werken en dat misschien zelfs met langere uren, hoe haalt een mens zich dat in het hoofd met deze temperaturen. Dat kun je toch beter in de winter doen dan bespaar je thuis tenminste wat op de verwarming.

T de groetjes en tot de volgende keer

09:04 Gepost door pony express | Permalink | Commentaren (2) |  Facebook |

Commentaren

Taxi Willy!
Die is dan goed vermomd want als die bij mij komt heeft hij een dikke buik en een baard. Wat ze niet allemaal doen om hun pensioen toch nog te verhogen.

Gepost door: T. | 27-07-13

Haha lach er maar mee, hij is al met pensioen hé en wij.....als we 70 zijn ?

Gepost door: m | 28-07-13

De commentaren zijn gesloten.