16-07-13

Doe ie het of doet ie het niet

Het is zomer en dus wat men noemt komkommertijd en juist daarom deze vraag. Vanmorgen de vraag al gesteld aan enkele intimi en die hadden het fout. Ik ga natuurlijk niet zeggen welk antwoord ze hebben gegeven want dan is de lol eraf.

Man en vrouw en hun hond lopen op een zondag wat te wandelen. Hun flukse viervoeter ligt niet aan de leiband (toch hebben ze hiervoor geen Gas-boete gekregen want al de agenten sliepen nog of waren bezig met hun ogen uit te wrijven) en dartelt dus wat op en neer, de struiken in en er weer uit. Maar dan komt hij ineens tevoorschijn met een plastiek zak in zijn bek en boven wonder steken er in die plastiek zak ook nog sandwiches. En een blik door mannetje en vrouwtje op de zak leert hen dat ze nog geldig zijn, de vervaldatum is nog niet verstreken. Ze kijken elkaar dus eens glunderend aan en ....

De vraag : gaan ze die sandwiches opeten die hun brave gezel daar uit de bosjes heeft opgevist.

Het antwoord volgt later, nu is het aan de gokkers. En DDM jullie zijn uitgesloten van deelname aan deze vraag met een prachtige prijs.

12:45 Gepost door pony express | Permalink | Commentaren (2) |  Facebook |

Commentaren

Ah dus T mag wel meedoen.... das puur favorietiscme :-p

Gepost door: D | 18-07-13

Laat me raden.

Wie zegt dat de hond ze gevonden hadden. volgens mij waren ze op stap en lag er een clochard te slapen op de bank die voor hen gereserveerd is. Onder zijn hoofd lag er een kussen gevuld met sandwiches. Op zijn plaats mag je nooit zitten want anders begint hij te morren als een gefrustreerde everzwijn.
Heeft hij de sandwiches dan cadeau gedaan voor de verjaardag van zijn vrouw? Ik zie het hem in staat maar omdat ze geen vrienden hebben om uit te nodigen hebben ze die dan zelf opgegeten. Ik zou het ook niet raar vinden als hij ze verkocht heeft op de rommelmarkt voor honderd euro's

Gepost door: T. | 19-07-13

De commentaren zijn gesloten.