11-06-13

NMBS

Toch wel driemaal iets over de NMBS gevonden vandaag in het Nieuwsblad. Een artikel over diefstallen in de staions en op de treinen (dalende lijn), een tweede over zelfdodingen, toch altijd minder prettig. Zat zelf op z'n trein enkele maanden geleden en moet zeggen dat je daar toch stil van wordt en dan ook nog een hilarische foto van drie mannen die een locomotief schijnen vooruit te willen duwenLocomotief.jpg. Zie foto hieronder.

 

 

 

 

Al voor de twee dag op rij deze morgen een slaper in een wachthokje van het station van Duinbergen; er moeten toch wel leukere plaatsen zijn om de nacht door te brengen.

Onbegrijpelijk doch stilte inzake het Fyra dossier. Geen spierballen gerol meer van Scheetie of Haekie. Daar moet wat aan de hand zijn. Zijn ze aan het marchanderen over misschien een ander postje? Of worden er in het geheim nieuwe aanvalsplannen gesmeed of voorgoed komaf te maken met de concurrentie? Wie zal het zeggen?

O ja en dan nog even dit. Gisteravond had onze trein 17 minuten vertraging en vanmorgen 7 en dit laatste wegens extra halte in Aalter en Beernem omdat er een trein was afgeschaft. Zullen die drie mannen hem dus toch niet op tijd naar het station geduwd gekregen hebben.

09:02 Gepost door pony express | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.