07-06-13

Eerste ronde

Het ziet er naar uit dat Scheetie de eerste ronde gewonnen heeft; maar dat wil nog niet zeggen dat Haeckie uitgelteld ligt; die heeft zeker en vast nog een wit konijn ergens verborgen zitten. Hij loopt trouwens was als een Duitser en je weet wat in het voetbal over de Duitsers gezegd wordt. Een match duurt 90 minuten en op het einde hebben de Duitsers gewonnen. Z'n winst in de eerste ronde zal dan ook niet de eerste en enigste Pyrrhusoverwinning zijn in de geschiedenis; dus Scheetie wees op je hoede voor de verborgen haken en ogen. Vroegere vluchters zijn in het wielrennen immers zelden de eersten aan de eindstreep.

En zal het voor de arme pendelaar verschil maken wie er wint, natuurlijk niet want voor de reiziger telt enkel dat hij toch zal verliezen.

Op naar de volgende ronde en dat zal maandag zijn want in het weekend zal Haeckie zijn messen geslepen hebben en misschien een directe linkse uitdelen, zodat de tegenstand bont en blauw zal zien; kwestie van het kleurenpalet van de politiek in ere te houden.  Het zal dan misschien toch nog een hete zomer gaan worden.

O ja en de Italianen zijn ook even om de hoek komen kijken. Bij sneeuw mag een hogesnelheidstrein slechts 20 per uur rijden; menig wielertoerist mag zich dus ook een rechte wielrenner noemen want dergelijke snelheid haalt die ook wel en dus is het hogesnelheidswielertoerist.

12:30 Gepost door pony express | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.